Over ons

Al sinds 1918 is Van Roemburg Ei & Zuivel een begrip in de horeca groothandel. Wij bieden onze afnemers in heel Nederland dan ook al meer dan 80 jaar absolute topkwaliteit en service. Wij bieden een breed assortiment, snelle bezorging en de beste producten.

HACCP Gecertificeerd

Vloeibare eiproducten en convience eiproducten nemen u veel werk uit handen. Een constant eiproduct voor gemak in de bakkerij, keuken of fabriek. Van Roemburg biedt een breed assortiment eiproducten. Deze zijn alle gemaakt van scharrel eieren.

Laatste nieuws

1 september 2022: We publiceren nu in GS1!

We werken nauw samen met onze klanten om de wensen van de consument beter, sneller en tegen lagere kosten te vervullen. Actuele productinformatie is daarbij cruciaal. Daarom heeft Van Roemburg Ei en Zuivel besloten om voortaan de GS1/GDSN datapool te gebruiken om productgegevens van consumenten- en handelseenheden te ontvangen en te publiceren. Dit betekent dat we geen PDF-product specificaties en/of Excel meer zullen gebruiken voor de uitwisseling van productgegevens.

Mocht u niet met GS1 werken, dan zullen we dit uiteraard nog op de ouderwetse manier doen!

oplegger

1 juni 2021: Aanschaf nieuwe truck/oplegger

Aanschaf nieuwe truck/oplegger. Hiermee kan Van Roemburg Ei en Zuivel bv geconditioneerd en gecertificeerd de producten flexibel leveren.

_0009623

1 mei 2020: Van Roemburg Ei en Zuivel Bv neemt van Gelderen Zuivel Bv over

Van Roemburg Ei en Zuivel Bv neemt van Gelderen Zuivel Bv over. Met de overname van Van Gelderen Zuivel bv kan Van Roemburg Ei en Zuivel bv een breed segment zuivel producten bieden aan Horecagroothandel.

van der valk eieren

Mooie samenwerking met van der Valk exlusief

In samenwerking met Van der Valk exclusief bieden wij een totaalconcept aan vrije uitloop eieren. Wij voorzien de gehele van der Valk exclusief hotels van vrije uitloop eieren van een pluimveehouder uit Barneveld. Hierdoor voorzien wij aan de behoefte om regionaal eieren te bieden aan een hotelketen.

Wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op!